A H-VILLSZER LOGISZTIKAI KFT. BEMUTATÁSA

Cégünk H-Villszer Logisztikai Kft. néven 2019-ben alakult meg, több hazai és multinacionális vállalattal kötöttünk megállapodást kereskedelmi hűtőberendezések, italautomaták, teraszbútorok, napernyők és egyéb POS anyagok országos logisztikájára, valamint a marketing eszközök szakszerű raktározására.

  • Tapasztalat
  • Minőség
  • Precizitás
  • Hozzáértés
  • Széleskörű szolgáltatás
  • Megbízhatóság

Raktárkapacitásunk

Minősítés

A H-Villszer Logisztikai Kft. budapesti, rendkívül jól megközelíthető központi telephelyén mintegy 5000 m2-en több hazai és multinacionális cégnek végez raktározási tevékenységet, melyek a mai kor igényeinek minden tekintetben megfelelnek. Jelenleg 6 fő alkalmazásával látjuk el a ránk bízott raktározási feladatokat, de szezonban, illetve szükség esetén bővíteni tudjuk létszámunkat.

Országos jelenlét

Szállítási megbízásainkat saját tulajdonú, újszerű állapotban lévő, hosszított, magas rakodóterű 3,5 t-s, emelőhátfalas tehergépkocsi flottánk végzi, Éves szinten az italhűtőkre vonatkozó szállítási mutatónk eléri a 20.000-es darabszámot, szezonban képesek vagyunk akár napi 200 db hűtőberendezés egyedi címre történő mozgatására is.

Miért minket válasszon?

Professzionális háttér

Raktározási feladataink minden igényt kielégítő ellátásában a modern állványrendszerünk, a raktárkészlet nyilvántartó programunk, az anyagmozgató eszközeink, a targoncáink, illetve kollégáink szakértelme és tapasztalata együttesen mutatkozik meg. Raktárunkban a Partnerünk által kiépített SAP végponton keresztül is el tudjuk látni az adatbázisok nyilvántartását és kezelését

Szakértelem és reakcióidő

A nagyobb méretű, nehezebb hűtőberendezések szakszerű szállításához a tehergépkocsikon rakodó személyzetet biztosítunk, illetve lépcsőjáró gép is rendelkezésünkre áll. Megbízásainkat 5 munkanapon belül teljesítjük még a legnagyobb szezonban is.

Komoly referencia

Teljeskörű szolgáltatás

Kiemelt fontosságú célkitűzésünk az országos logisztikai szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése, a piaci jelenlétünk növelése és megerősítése sokéves gyakorlattal rendelkező szerelőállománnyal.

Online nyomon követés

Egyedi fejlesztésű informatikai háttér áll Partnereink rendelkezésére az adatfeldolgozás, a nyomon követhetőség, az ellenőrizhetőség, az ügyfélre szabott szerviz riportkészítés, valamint egyéb statisztikai kimutatások támogatására. AURÓRA szoftverünk nélkülözhetetlen.

Cégtörténet

Tekintse meg cégünk történetét évszámokra bontva.

1998

Cégünk H-Villszer néven 1998-ban alakult meg.

Fő tevékenységünk az erősáramú és gyengeáramú hálózatok tervezésére valamint kivitelezésére specializálódott.

Gondoskodunk róla, hogy minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják. Rendszeres továbbképzésekkel kívánjuk elérni, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, a kezdeményezés a minőség javítására, valamint, hogy saját személyes minőségük folyamatos javításával emelkedjen szolgáltatásunk színvonala.
1 (1)
household-Refrigerator-Repair

2004

2004-től kezdődően több multinacionális vállalattal kötöttünk megállapodást.

A multinacionális vállalatokkal kötött megállapodás szerint kereskedelmi hűtőberendezések országos szervizelésére, logisztikájára valamint marketing eszközök raktározására kaptunk megbízást.

2010

2010-től társaságunk ismét jelen van az építőiparban, mint generálkivitelező, számos új referenciával bizonyítva szakértelmét.

Az új tevékenységnek, a kiszámítható vevőkörnek köszönhetően cégünk stabil résztvevője lett a piacnak, lehetőséget teremtve számunkra, hogy generál kivitelezéseket is vállaljunk az építőiparban.

frigoglass

2011

2011-ben tevékenységünk kereskedelmi hűtőberendezések értékesítésével egészült ki.

Ennek eredményeként Magyarországon a H-Villszer Kft. látja el a FRIGOGLASS és GASTRO-COOL italhűtők kizárólagos forgalmazását, szervizelését, valamint karbantartását.

Vezetőink

Horváth György

ügyvezető igazgató

06-30/475-9621 hvillszerlogisztika@hvillszerlogisztika.hu

Hörömpöli Gábor

ügyvezető igazgató

06-30/475-9620 hvillszerlogisztika@hvillszerlogisztika.hu

Streér Attila

szerviz vezető

06-30/542-8755 szerviz@hvillszer.hu

Horváth György

ügyvezető igazgató

06-30/475-9621 hvillszerlogisztika@hvillszerlogisztika.hu

1200

Elégedett ügyfél

22

ÉV TAPASZTALAT

340

ELVÉGZETT PROJEKT

Folyamatos fejlődésünk érdekében a cégvezetés teljes elkötelezettséggel és személyes példamutatással alkalmazza a minőségügyi rendszert. Az oktatást stratégiai kérdésként kezeljük, ezért folyamatosan bővítjük vezetőink és a munkatársaink ismereteit, ezáltal minőség-, és vevőorientált szemlélet alakul ki, illetve javul szolgáltatásunk színvonala, ami a vevők számára magasabb értéket képvisel.

Szolgáltatásaink minőségét megfelelő erőforrások alkalmazásával, a vevői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a vevői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, a minőségügyi rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.

Építőipar

2010-től társaságunk ismét jelen van az építőiparban, mint generálkivitelező, számos új referenciával bizonyítva szakértelmét.

Kereskedelem

I-es kategóriájú szervizminősítéssel, narancssárga és kék kártyával rendelkezünk minden hűtőberendezés, klíma, hőszivattyú, hűtőkör telepítésére, karbantartására, szervizelésére, kötelező szivárgásvizsgálatára, illetve hűtőközeg kezelésére.

Szerviz

Kiemelt fontosságú célkitűzésünk az országos hűtőszerviz valamint logisztikai szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése, a piaci jelenlétünk növelése és megerősítése sokéves gyakorlattal rendelkező szerelőállománnyal.

Italhűtők széles választéka

Termékeink között megtalálható az italhűtők teljes választéka, az üvegajtós készülékektől a nyitott légfüggönyös hűtőbútorokon keresztül az egyedi látványhűtőkig, amelyek a legszélesebb felhasználási területeket is lefedik.

Kapcsolatfelvétel

Partnereink