A H-VILLSZER LOGISZTIKAI KFT. BEMUTATÁSA

Cégünk H-Villszer Logisztikai Kft. néven 2019-ben alakult meg, több hazai és multinacionális vállalattal kötöttünk megállapodást kereskedelmi hűtőberendezések, italautomaták, teraszbútorok, napernyők és egyéb POS anyagok országos logisztikájára, valamint a marketing eszközök szakszerű raktározására.

Logisztikai és raktározási tevékenységünket már a 2000-es évek elején elkezdtük. A hosszú éveken át tartó, egyre növekvő és megbízható megrendelői állomány illetve a kialakított stabil piaci jelenlétünknek köszönhetően jött létre a jelenlegi önállóan működő gazdasági társaság 2019-ben.

  • Tapasztalat
  • Minőség
  • Precizitás
  • Hozzáértés
  • Széleskörű szolgáltatás
  • Megbízhatóság

Raktárkapacitásunk

Minősítés

A H-Villszer Logisztikai Kft. budapesti, rendkívül jól megközelíthető központi telephelyén mintegy 5000 m2-en több hazai és multinacionális cégnek végez raktározási tevékenységet, melyek a mai kor igényeinek minden tekintetben megfelelnek. Jelenleg 6 fő alkalmazásával látjuk el a ránk bízott raktározási feladatokat, de szezonban, illetve szükség esetén bővíteni tudjuk létszámunkat.

Országos jelenlét

Szállítási megbízásainkat saját tulajdonú, újszerű állapotban lévő, hosszított, magas rakodóterű 3,5 t-s, emelőhátfalas tehergépkocsi flottánk végzi, Éves szinten az italhűtőkre vonatkozó szállítási mutatónk eléri a 20.000-es darabszámot, szezonban képesek vagyunk akár napi 200 db hűtőberendezés egyedi címre történő mozgatására is.

Miért minket válasszon?

Professzionális háttér

Raktározási feladataink minden igényt kielégítő ellátásában a modern állványrendszerünk, a raktárkészlet nyilvántartó programunk, az anyagmozgató eszközeink, a targoncáink, illetve kollégáink szakértelme és tapasztalata együttesen mutatkozik meg. Raktárunkban a Partnerünk által kiépített SAP végponton keresztül is el tudjuk látni az adatbázisok nyilvántartását és kezelését

Szakértelem és reakcióidő

A nagyobb méretű, nehezebb hűtőberendezések szakszerű szállításához a tehergépkocsikon rakodó személyzetet biztosítunk, illetve lépcsőjáró gép is rendelkezésünkre áll. Megbízásainkat 5 munkanapon belül teljesítjük még a legnagyobb szezonban is.

Komoly referencia

Teljeskörű szolgáltatás

Kiemelt fontosságú célkitűzésünk az országos logisztikai szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése, a piaci jelenlétünk növelése és megerősítése sokéves gyakorlattal rendelkező szerelőállománnyal.

Online nyomon követés

Egyedi fejlesztésű informatikai háttér áll Partnereink rendelkezésére az adatfeldolgozás, a nyomon követhetőség, az ellenőrizhetőség, az ügyfélre szabott szerviz riportkészítés, valamint egyéb statisztikai kimutatások támogatására. AURÓRA szoftverünk nélkülözhetetlen.

H-Villszer Logisztikai Kft. cégtörténete

Tekintse meg cégünk történetét évszámokra bontva.

2019

Társaságunk több hazai és multinacionális vállalattal áll szerződésben, logisztikai és raktározási feladatok elvégzésére.

Heineken Hungária Zrt., Friesland Campina Zrt., Sió-Eckes Granini Kft., Borsodi Sörgyár Kft., Márka Üdítőgyártó Kft., Pécsi Sörfőzde

IMG_0696
Smart_-Hybrid_Web

2020

Kereskedelmi hűtőberendezések értékesítése területén több, újabb hazai partnerünket tudtuk kiszolgálni az általunk forgalmazott FRIGOGLASS és GASTRO-COOL gyártók berendezéseivel.

Vezetőink

Hörömpöli Gábor

ügyvezető igazgató

hvillszerlogisztika@hvillszerlogisztika.hu

Horváth György

ügyvezető igazgató

hvillszerlogisztika@hvillszerlogisztika.hu

Hörömpöli Zsolt

logisztikai igazgató

horompoli.zsolt@hvillszerlogisztika.hu

Tóth Balázs

logisztikai vezető

logisztika@hvillszerlogisztika.hu

Hoffmann Ildikó

pénzügyi vezető

hoffmann.ildiko@hvillszerlogisztika.hu

1200

Elégedett ügyfél

22

ÉV TAPASZTALAT

340

ELVÉGZETT PROJEKT

Folyamatos fejlődésünk érdekében a cégvezetés teljes elkötelezettséggel és személyes példamutatással alkalmazza a minőségügyi rendszert. Az oktatást stratégiai kérdésként kezeljük, ezért folyamatosan bővítjük vezetőink és a munkatársaink ismereteit, ezáltal minőség-, és vevőorientált szemlélet alakul ki, illetve javul szolgáltatásunk színvonala, ami a vevők számára magasabb értéket képvisel.

Szolgáltatásaink minőségét megfelelő erőforrások alkalmazásával, a vevői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a vevői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, a minőségügyi rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.

Építőipar

Kereskedelem

Szerviz

KISZÁLLÍTÁSI REAKCIÓIDŐ

A nagyobb méretű, nehezebb hűtőberendezések szakszerű szállításához a tehergépkocsikon rakodó személyzetet biztosítunk, illetve lépcsőjáró gép is rendelkezésünkre áll. Megbízásainkat 5 munkanapon belül teljesítjük még a legnagyobb szezonban is.

Kapcsolatfelvétel

Partnereink